Pohjola Rakennus Oy Suomi logotype

Laura Hooli

myyntikoordinaattori

Laura Hooli aloitti Pohjola Rakennuksella toimistoassistenttina vuoden 2017 lopulla, ja hiljalleen ura ohjautui yhä enemmän myynnin puolelle. Tällä hetkellä hän työskenteleekin Pohjola Rakennuksen Helsingin toimipisteessä myyntikoordinaattorina.

Alun perin tie Pohjola Rakennukselle johti samassa yrityksessä työskentelevän avopuolison vinkistä, jonka innoittamana Laura haki tuolloin avoimena ollutta toimistoassistentin paikkaa. Laura tuli valituksi uuteen tehtävään ja työskenteli toimistoassistenttina pari vuotta, kunnes hänelle tuli mahdollisuus siirtyä myynnin pariin myyntikoordinaattorin tehtäviin.

Jo aiempi kiinnostus myynnin parissa työskentelystä antoi Lauralle hyvän pohjan uusiin tehtäviin siirtymiselle. Uusi rooli myyntikoordinaattorina olikin hänelle erityisen mieleinen kehitysaskel, ja mahdollisti uudet työkuviot yrityksen sisällä.

”Parasta työssäni on se, että joka päivä oppii jotain uutta. Tällä hetkellä opiskelen työn ohessa myös kiinteistöjuridiikka, joka on laaja kokonaisuus. Opiskelussa on toki omat haasteensa ja sen eteen täytyykin tehdä paljon töitä”, Laura kertoo.

Lauran työtehtäviin myyntikoordinaattorina kuuluvat myyntitiimin monipuoliset koordinoivat tehtävät. Lisäksi hän toimii myös myynnin tukena. Myyntikoordinaattorin työpäivät Pohjola Rakennuksella täyttyvät muun muassa kauppakirjojen laatimisesta ja niiden käsittelystä, asiakasrekisterien ylläpidosta, kohdehallintajärjestelmän hallinnoinnista sekä asiakastilaisuuksien järjestämisestä. Työ vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä sekä usein myös pitkäjänteisyyttä ja joustavuutta, joten nämä ominaisuudet ovat tärkeitä myyntikoordinaattorin arjessa.

Työssään Laura arvostaa etenkin rentoa ja mukavaa työyhteisöä, monipuolisia työtehtäviään sekä työskentelyä vakavaraisessa kotimaisessa perheyrityksessä.

Joko Pohjola Rakennus Oy Suomi on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

@pohjolarakennus.fi